Capsules

Capsules

Grote variatie aan capsules

Dolce Gusto capsules zijn er in een grote variëteit. Zo is er voor elk moment van de dag wel een Dolce Gusto capsule voor elk denkbaar drankje. Zo kunt u koffie op een nieuwe manier ontdekken,  een heerlijk vers gezette Italiaanse cappuccino voor uw genotsmomentje, een stevige ristretto voor uw begin van de dag. Maar natuurlijk kunt u met de Dolce Gusto® capsules ook uw favoriete zwarte koffie zetten.

Voordelige koffie

Wij bij Coffeepoddeals zijn er van overtuigt dat goede koffie niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij u de originele capsules van Dolce Gusto® voordelig aan. Zo drinkt u al een kopje 100% Arabica koffie voor slechts 26 cent per kopje. Of één van de verschillende andere soorten originele Dolce Gusto® koffiespecialiteiten ook voor 26 cent per capsule.

Voordeel

Wij bieden u een grote verscheidenheid aan originele Dolce Gusto® capsules goedkoop aan. Bij ons koopt u de capsules per 48 stuks, waardoor we u altijd een schaalvoordeel kunnen garanderen en een lage prijs kunnen bieden voor uw Dolce Gusto® capsules. Zo besteld u uw favoriete smaken voor de Dolce Gusto® online altijd in de aanbieding.

Dolce Gusto®
Nespresso®