Dolce Gusto®

Dolce Gusto®

Dolce Gusto capsules zijn er in een grote variëteit. Zo is er voor elk moment van de dag wel een Dolce Gusto capsule voor elk denkbaar drankje. Zo kunt u koffie op een nieuwe manier ontdekken,  een heerlijk vers gezette Italiaanse cappuccino voor uw genotsmomentje, een stevige ristretto voor uw begin van de dag. Maar natuurlijk kunt u met de Dolce Gusto® capsules ook uw favoriete zwarte koffie zetten.

Wij bij Coffeepoddeals zijn er van overtuigt dat goede koffie niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij u de originele capsules van Dolce Gusto® voordelig aan. Zo drinkt u al een kopje 100% Arabica koffie voor slechts 26 cent per kopje. Of één van de verschillende andere soorten originele Dolce Gusto® koffiespecialiteiten ook voor 26 cent per capsule.

Wij bieden u een grote verscheidenheid aan originele Dolce Gusto® capsules goedkoop aan. Bij ons koopt u de capsules per 48 stuks, waardoor we u altijd een schaalvoordeel kunnen garanderen en een lage prijs kunnen bieden voor uw Dolce Gusto® capsules. Zo besteld u uw favoriete smaken voor de Dolce Gusto® online altijd in de aanbieding.

Aflopend sorteren
Pagina
Aflopend sorteren
Pagina