Over ons

Welkom bij Coffeepoddeals, leuk om u hier aan te treffen zodat wij ons aan u voor kunnen stellen. 

Wij zijn Coffeepoddeals, een jonge groeiende onderneming. Tijdens het drinken van een kop koffie bespraken we de mogelijkheden van het kopen en verkopen van koffie. Is het noodzakelijk om hiervoor naar de supermarkt te gaan als we toch altijd voor ons vaste koffiemerk kiezen? Dit moest makkelijker kunnen. Met alles wat we tegenwoordig al online bestellen, waarom bestellen we onze koffie ook niet online? Na even verder discussiëren was het idee voor Coffeepoddeals geboren. Bij ons kunt u rekenen op kwalitatief goede koffie, met diverse toebehoren tegen een zo scherp mogelijke prijs. Zodat u op de makkelijkste manier kan genieten van uw heerlijke kopje koffie. Bij ons kunt u gemakkelijk koffie bestellen, van de normale Senseo® pads tot aan chocolademelk voor uw Senseo®. Van Dolce Gusto Café au Lait tot aan ristretto, u vind het bij ons voordelig.

Met een jarenlange passie voor koffie hebben wij voor u een zo compleet mogelijk assortiment samengesteld. Mochten er producten zijn die u mist in onze shop, kunt u altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@coffeepoddeals.com of door uw contactgegevens en vraag in te vullen op onze contactpagina. Wij streven ernaar uw vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Wij van Coffeepoddeals staan met ons team klaar om u zo gemakkelijk mogelijk aan het meest dagelijkse drankje van Nederland te helpen.

Team Coffeepoddeals

Voor koffieliefhebbers, door koffieliefhebbers.